Oma Visio -hankeryhmä kohtasi Oma Holvissa

– Tunnelma oli hyvä, olemme selvästi samoilla linjoilla ja hanke näyttää etenevän hyvin, ainakin näin alkumetreillä, Olli Cavén sanoo.

Cavén on Oma Visio -hankeryhmässä MTK Hauhon edustajana. Hankeryhmä piti ensimmäisen kokouksensa Oma Holvissa 20.9.2023. Hanketta johtavan hankeryhmä muina jäseninä ovat Timo Karttunen, Pro Hauhonselkä ry; Jouni Lehtonen, Hauhon Pitäjä ry; Samu Lescelius, Hauhon Yrittäjät ry; Suvi Mäkelä, Vanajavesikeskus, Mikko Ortamala, KVVY ry ja Pasi Salmenaho, Hauhon Säästöpankkisäätiö. Hankeryhmän esittelijänä ja sihteerinä toimii hankekoordinaattori Marja-Liisa Suomalainen Sirium Oy:stä.

Hankeryhmän lisäksi Olli Cavén on mukana myös Pro Hauhonselkä ry:n hallituksessa sekä Oma Visio -hankkeen projektiryhmässä.

– Maanomistajan näkökulmasta vesienhoito on tärkeä asia ja minusta on hyvä osallistua sen edistämiseen.

Hankeryhmän ja projektiryhmän jäseniä yhteiskuvassa. Vasemmalta Suvi Mäkelä/Vanajavesikeskus, Ilpo Kukkola/Pro Hauhonselkä ry, Timo Karttunen/Pro Hauhonselkä ry, Pasi Salmenaho/Hauhon Säästöpankkisäätiö, Olli Cavén/MTK Hauho ja Anne Soittila/Pro Hauhonselkä ry. Edessä Marja-Liisa Suomalainen.