Nuorten Visio -hankkeen koulutus- ja kesätyömahdollisuudet

Pro Hauhonselkä ry käynnistämän Oma Visio -hankkeen rinnalle on joulukuussa 2023 käynnistynyt Nuorten Visio -hanke, joka saa päärahoituksensa Linnaseutu ry:ltä. Hankkeet tekevät tiivistä yhteistyöstä ja kestävät heinäkuun 2026 loppuun saakka. Nuorten Visio -hanke tarjoaa hauholaisille lapsille ja nuorille tietoa alueen vesistöistä sekä osallistumismahdollisuuksia niiden hyväksi tehtävään työhön.

Tulossa hankkeen tiimoilta mm:

4H-yritysvalmennusta Hauholla

Hämeenlinnan 4H järjestää yhdessä hankkeen kanssa huhtikuussa Hauholla Nuorten Visio – 4H-yritysvalmennuksen. Valmennuksessa keskitytään erityisesti luonto- ja ympäristöalaan. Valmennus on kaikille maksuton ja sen käyminen ei edellytä 4H-yrityksen perustamista. Valmennus ja 4H-yrittäjyys on suunnattu 13-28-vuotiaille!

Valmennuksen tapaamiset:

  • 3.4. klo  17-19 (teams)
  • 6.4. klo 9-15 (OmaHolvissa, Hauhontie 17)

Valmennukseen pääset ilmoittautumaan tästä linkistä, osoitteesta: hameenlinna.4h.fi > 4H-akatemia > Nuorten Visio – 4H-yritysvalmennus

Kesätöihin hankkeeseen

Kesällä on myös Hauhon alueella tarjolla 6 nuorelle kesätöitä. Nuorten Visio – kesätiimi tarvitsee iloisia ja reippaita tekijöitä. Kesätiimiin voi hakea 14-17-vuotias nuori. Kesätyöjaksot ovat kahden viikon pituisia ja jokaiselle kolmelle jaksolle valitaan kaksi nuorta. Kesätyöhön tarjotaan koulutus, jonka ajalta maksetaan myös palkkaa. Työtehtäviin kuuluu mm. rantojen siivoustempauksia, viestintätehtäviä (some, lehdet), sinileväseurantaa ja esittelypisteiden pitoa tapahtumissa.

Kesätöihin pääsee hakemaan tämän linkin takaa löytyvästä osoitteesta: hameenlinna.4h.fi > Työpaikat > Kesätyöt > Kesäduuniin. Kesätöihin haku on auki 24.3.2024 saakka!

Katso lisää valmennuksesta ja kesätöistä kuvista alla! (Tilanne 11.3: Vastuuohjaaja on valittu, mutta kesätiimiin odotetaan lisää hakemuksia!)